GÜNDEM

Yeni Ufuk Gazetesi 21 Yaşında

Yaptığı haberlerle gündem oluşturan Yeni Ufuk güçlü yazar kadrosu ile Elazığ gündemini okuyucularına sunmaya devam ediyor. Elâzığ’da 7 Ekim 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan ve yaptığı haber ve köşe yazarları ile gündem oluşturan Yeni Ufuk 21. Yaşını kutluyor.

Elazığ'da 7 Ekim 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan Yeni Ufuk Gazetesi, 21. yaşını kutlayarak, güçlü yazar kadrosu ve etkili habercilik anlayışıyla şehrin gündemini belirlemeye devam ediyor.

Özellikle yerel konulara odaklanarak, Elazığ halkının ihtiyaç duyduğu bilgilere ulaşmasını sağlayan Yeni Ufuk, 21 yıllık tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Yeni Ufuk, kurulduğu günden bu yana ildeki diğer gazetelerin birleşmesiyle elde ettiği gücü, dijital platformda www.yeniufuk.net üzerinden sürdürüyor.

Geleneksel basın anlayışının yanı sıra, internet medyasına da hızlı bir adaptasyon gösteren gazete, Elazığ'da medya dünyasının öncüsü olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Mehmet Nafiz Koca öncülüğünde başlayan bu yolculuk, kamuoyunu bilgilendirme ve denetim görevini yerine getirirken, aynı zamanda etik ilkelere bağlı kalma misyonunu da sürdürüyor.

21. yıl ile ilgili açıklamalarda bulunan Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yeni Ufuk Gazetesi, sadece haber vermekle kalmıyor, aynı zamanda kamuoyu oluşturma konusunda da önemli bir rol üstleniyor. İlkeli ve objektif duruşu, gazetenin güvenilirliğini pekiştirirken, okuyucularının güvenini kazanmaya devam ediyor. Elazığ'da yaşanan olaylar ve gelişmeler, Yeni Ufuk’un titiz çalışmaları sayesinde güncel ve doğru bir şekilde okuyuculara sunuluyor.21 yıllık serüvenini kutlayan Yeni Ufuk, gelecekte de Elazığ’ın sesi olmaya kararlı. Kardeş kuruluşu Günışığı Gazetesi ile birlikte bu özel günlerini kutlayarak, medya dünyasında öncü vizyonunu sürdürme amacını bir kez daha vurguluyor.  Yeni Ufuk, çıtasını her geçen gün yükselterek, okuyucularına daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edecek ”dedi.