AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın girişimiyle Türk Hava Yolları yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve beraberindeki heyet Elazığ’a gelmiş Elazığ’da Harput ve Palu başta olmak üzere tarihi turistik ve kültürel mekanları gezerek Elazığ ile çeşitli bilgiler alarak THY’nin Elâzığ’a sağlayacağı katkı ile ilgili çalışmalar yaparak bilgiler almıştı.

Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın elazığ gezisinin ardından THY X hesabından paylaşım yaparak Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın Elazığ ziyareti ve gezisiyle ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımda gezinin içeriğiyle ilgili bilgiler yer alırken beraberinde Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın gezisi ve Elâzığ’ın tanıtıldığı kısa bir videoya yer verildi.

Başakşehir'de Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Eden 2 Kişi Gözaltına Alındı Başakşehir'de Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Eden 2 Kişi Gözaltına Alındı

THY’nin X hesabından paylaşılan videoda, Harput Ulu Camii, Harput Kalesi, Palu Kalesi, Palu Çarşıbaşı Hamamı, Palu Ulu Camii, Surp Lusarovic Kilisesi ve Murat Nehri’ne yer verildi.

VİDEO

Editör: Fırat Üzmez