HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Metin Suiçer ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün çarşı esnafını ziyaret eden Suiçer bugün de sanayideki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde Elazığ’ın ekonomik gelişimi, sanayi potansiyeli ve iş dünyasının karşı karşıya kaldığı fırsatlar ve zorluklar ele alındı. Yapılan görüş alışverişlerinde, Elazığ’ın kalkınma hedeflerine ulaşmasında sanayi ve iş dünyası ile yönetim arasındaki iş birliğinin ne denli kritik olduğu vurgulandı. Suiçer ziyaretlerin, kentin ekonomik geleceği adına yeni atılımlara kapı araladığı ifade ederken, iş dünyasının da bu sürece katkı sunma konusunda kararlı olduğunu ifade etti.

SUİÇER FİLİSTİN MİTİNGİNE KATILDI

Metin Suiçer ve ekibi, Postane Meydanı’nda düzenlenen Gazze ile Dayanışma Programı’na da katıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte, terör örgütü israil’in Filistin halkına yönelik saldırgan politikaları sert bir şekilde kınandı. Katılımcılar, Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı duyarsız kalınmaması gerektiğini ifade ederken, işgalci İsrail’in zulmüne karşı birlik olmanın önemini bir kez daha vurguladılar.

Bingöl’de Son Bir Haftanın Asayiş Verileri Açıklandı: 28 Gözaltı, 2 Tutuklama Bingöl’de Son Bir Haftanın Asayiş Verileri Açıklandı: 28 Gözaltı, 2 Tutuklama

Suiçer 2

Editör: Fırat Üzmez