GÜNDEM

Milletvekili Keleş Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş temaslarını sürdürüyor. İlk olarak Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve parti teşkilatının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Elazığ’ın geleceği ve teşkilatın çalışmaları ele alındı. Toplantının ardından açıklama yapan Milletvekili Keleş, “Aziz şehrimiz, teşkilatımız ve hemşehrilerimiz için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyoruz” dedi.

Daha sonra Milletvekili Keleş ve beraberindeki heyet, Elazığ Bakır Madenliler Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Mesut Aksan ve yönetim kurulu üyelerinden bölgedeki projeler hakkında bilgi alındı. Derneğin yürüttüğü ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Ziyaret programı çerçevesinde, Milletvekili Keleş ve heyeti Elazığ Oto Show Fuarı’na da katılım gösterdi. Otomotiv sektörünün en yeni ürünlerinin sergilendiği fuarda firma yetkilileri ve vatandaşlarla bir araya gelindi. Keleş, fuarın, çevre dostu ve yüksek teknolojili araçlarla otomotiv meraklıları için önemli bir buluşma noktası olduğunu belirtti ve tüm hemşehrilerini Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22 Ekim’e kadar devam edecek olan fuarı ziyaret etmeye davet etti.