Türkiye İşçi Sendikası Konfederasyonu tarafından Ankara'da “Zordayız, geçinemiyoruz” mitingi düzenlendi. Türk-İş’e bağlı sendikalar ve Türkiye’nin dört bir yanından giden binlerce işçi, vergide adalet ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için seslerini duyurmak üzere bir araya geldi.

Ankara’da düzenlenen miting için Yol iş Sendikası 2 nolu Elazığ Şubesi de önceki gün Ankara’ya gitti. 9 araçla Ankara’ya hareket etmek üzere hazırlanan sendika üyeleri bir araya gelerek halaylar çekti.

Yol İş Sendikası 2 Nolu Elazığ Şube Başkanı Ali Erdem, Elazığ’dan 9 araçlık ekiple yola çıkacaklarını söyleyerek; “vergide adalet, taşerona kadro, düşük maaşlar gibi işçilerin artan enflasyonda yaşadığı sorunların önüne geçmek, çalışma hayatında iyileştirme yapılması gibi işçilerin yaşadıkları sorunların çözüme kavuşması için Ankara’da bir araya geleceklerini söyledi. Erdem, sendika olarak mağduriyetlerinin giderilmesi ve haklarının kazanılması için sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Gür: “Astsubaylarımızın Sesine Ses Olacağız” Başkan Gür: “Astsubaylarımızın Sesine Ses Olacağız”

Miting için 81 ilden katılımın olacağını söyleyen Yol İş Sendikası 2 Nolu Elazığ Şubesi Teşkilat Sekreteri Fatih Öztürk, emekçinin yolu açık olsun dedi.

Editör: Fırat Üzmez