GÜNDEM

Saadet Partisi Yeniden Büyük Türkiye Konferansı Düzenledi

Elazığ’a Gelen Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan “Yeniden Büyük Türkiye Konferansı’na” katıldı. Arıkan konferansta yaptığı konuşmada Türkiye’nin bir Gazze olmaması için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan düzenlenen “Yeniden Büyük Türkiye Konferansı’na” katıldı. Bünyamin Eroğlu Kongre Salonu’nda düzenlenen Konferansa partinin il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Toplumu her kesiminin bir arayış içerisinde olduğunu gözlemlediğini ve Sadet partisine ilginin yoğun olduğunu ifade etti. Akın; adil yönetim güçlü ekonomi ahlaki kalkınma adına bir yol haritası çizileceğini söyledi. Akın, “Toplum bir arayış içerisinde şuan icra makamından ümitlerin yitirildiğini ve milli görüş anlayışına özellikle son günlerde yaşadığımız ahlaki çöküşlerden sonra önce ahlak ve maneviyat prensibine ne kadar önem verilmesi gerektiğini bu kardeşlerimiz görmüş bulunuyor. Bugün burada inşallah adil bir yönetim güçlü bir ekonomi ahlaki kalkınma adına yol haritamızı şekillendireceğiz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Filistin’de bir yılı aşkın süredir devam eden soykırıma değinerek, Türkiye’nin bir Gazze olmaması için daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Arıkan, “İstanbul’da 60 ülkeden gelen İslami Gençlik Teşkilatlarıyla bir araya geldik. Onlardaki azmi heyecanı görünce bizlerin daha fazla çalışması gerektiğini Türkiye’deki 81 il 973 ilçe 50 bin mahallemizde eksik olan teşkilatlarımızı tamamlayarak Türkiye’nin bir Gazze olmaması için Filistin’i savunabilmek için daha çok çalışmamız gerektiği kararını bugün burada hep beraber vermiş olacağız inşallah” dedi.