AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdiği kapsamlı ziyaretlerle vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Keleş, gün boyu süren temaslarında ilçe teşkilatından köy muhtarlarına, esnaf odalarından iş insanlarına kadar geniş bir yelpazede çeşitli temaslarda bulunarak, halkın taleplerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

1725294596 Il E

Milletvekili Keleş’in ilk durağı AK Parti Kovancılar İlçe Başkanlığı oldu. Burada teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Keleş, yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri üzerinde durdu. İlçe Başkanı Rıdvan Koç ve teşkilat üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Keleş, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

14 Eylül’de Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 14 Eylül’de Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Ziyaretlerine Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ziraat Odasıyla devam eden Keleş, bu odaların faaliyetleri hakkında bilgi alarak, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeleri değerlendirdi. Keleş, bu ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini iletti.

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli’yi de makamında ziyaret eden Milletvekili Keleş, ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Ardından Hoşmat Köyü’ne geçen Keleş, çevre köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek köylerin ihtiyaçlarını dinleyerek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, Kovancılar İş Adamları Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Hanifi Bekirgil ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede, bölgedeki iş insanlarının yatırımlarının önemine dikkat çekerek, Kovancılar’ın ekonomik gelişimi için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

1725294640 Whatsapp Image 2024 09 02 At 19.11.14

Keleş ayrıca, Kovancılar Cumhuriyet Savcısı Cuma Toz ve Kovancılar Adliyesi’nde görev yapan yargı mensuplarını ziyaret ederek, 2024-2025 Yeni Adli Yılının hayırlı olmasını diledi. Adaletin tecellisi için fedakârca görev yapan yargı mensuplarına şükranlarını sunan Keleş, “2024-2025 Yeni Adli Yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm adalet teşkilatımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum,” dedi.

Son olarak Palu ve Kovancılar ilçeleri arasında yapımı devam eden 150 Yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Keleş, bu modern hastanenin bölge halkı için büyük bir kazanım olacağını belirtti. Sağlık alanında yapılan bu yatırımların Türkiye Yüzyılı vizyonunun bir parçası olduğunu ifade eden Keleş, vatandaşların yaşam kalitesini artırma konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Milletvekili Keleş’in Kovancılardaki yoğun programı esnaf ziyaretiyle sona erdi.

Kovancılardaki esnafları ziyaret eden Keleş, esnafla samimi sohbetlerde bulunarak onların taleplerini dinledi.

Esnafların sorunlarına dair çözüm önerilerini not alan Keleş, “Esnaf ziyareti demek, samimiyet ve hoş sohbet demektir” diyerek, kendilerini güler yüzle karşılayan esnaflara hayırlı kazançlar diledi. Keleş, ziyaretlerinde büyük bir ilgiyle karşılanırken, bölgeye değer katacak projelerin takipçisi olacağını ifade etti.

1725294625 Whatsapp Image 2024 09 02 At 19.11.10

Editör: Batuhan Baskal