2021 yılından beri AK Parti Keban İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turgay Toprak sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

24 Yıldır Kırmızı Bültenle Aranan Şahıs Kocaeli'de Yakalandı 24 Yıldır Kırmızı Bültenle Aranan Şahıs Kocaeli'de Yakalandı

Turgay Toprak yaptığı açıklamada: “Kıymetli hemşerilerim, kıymetli yol ve dava arkadaşlarım. 2021 yılında başlamış olduğum Ak parti ilçe Başkanlığına Sağlık sorunlarım nedeniyle bugün itibariyle görevinden affımı talep ettim. Kuruluşundan itibaren gönül bağımız olan Ak davamız Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük ve güçlü Türkiye mücadelesine katkıda bulunmak gayreti için ilçe teşkilatımız ile birlikte var gücümüzle çalıştık. Görevim boyunca birlikte çalışmaktan onur duyduğum Başta İl Başkanım Şerafettin Yıldırım 'a Çok Kıymetli mevcut ve geçmiş Milletvekillerimize, Değerli Başkanımız Şahin Şerifoğullarına Teşkilat başkan yardımcısı Metin Bulut'a İl yönetimine ilçe yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devralacak dava Arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. AK Parti'nin bir neferi olarak partimizin başarısı için her daim dua ve desteklerimi sürdüreceğim. Rabbimden almış olduğum bu kararımı hayırlara vesile olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

Editör: Batuhan Baskal