2019 yılından beri Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten ve başarılı çalışmalara imza atan Muhammed Salih Çetiner 13 Mayıs’ta Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Elazığlı Muhammed Salih Çetiner, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.

Elazığ - Harput Tasavvuf Müziği Eserleri TRT Repertuvarına Girdi Elazığ - Harput Tasavvuf Müziği Eserleri TRT Repertuvarına Girdi

Çetiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmam vesilesiyle bizleri bu göreve layık gören, Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanımız İbrahim Yumaklı'ya, Bakan Yardımcımız Abdulkadir Polat'a ve Genel Müdürümüz Bekir Karacabey'e şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Çetiner, 1970 yılında Palu Beyhan'da doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Darende İşletme Şefi olarak göreve başladı. Daha sonra Hekimhan İşletme Şefliği, Elazığ Merkez Orman İşletme Şefliği, Elazığ İşletme Müdür Yardımcılığı ve Elazığ İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu.2008 yılında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde Planlama ve Proje Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2009 - 2013 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcılığını görevini yürüttü. 2013 - 2016 yılları arasında  Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüttü. 2016 yılı Ocak ayından  itibaren ise Orman Genel Müdürlüğünde Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüffettiş olarak görev yaptı. Çetiner, 6 Eylül 2019 tarihi itibariyle Elazığ Orman Bölge Müdürü oldu. Muhammed Salih Çetiner Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Muhammed Salih Çetiner Evli ve üç çocuk babasıdır.

Medya grubumuz olarak Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.  

Editör: Batuhan Baskal