Kovancılar Belediyesi tarafından Toki Mahallesi’nde 2 bin 100 metrekare alanda başlatılan park yapım çalışması devam ediyor.

Belediye Başkanı Vahap Gök de yürütülen çalışmaları inceleyerek, ekiplerden bilgiler aldı.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gök;  ilçe için gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Gök yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

TOKİ mahallemizin eksik bulunan parkında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz parkımızın taş duvar bölümünde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Parkımızın etrafını taş duvar ile öreceğiz. Daha sonra iç dizaynını gerçekleştirerek kamelyaları, oyun grupları, yürüyüş ve dinlenme alanı ile bol miktarda yeşil alanıyla tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunacağız.

Fen işlerine bağlı ekiplerimiz yine bir taraftan üstyapı bir taraftan altyapı ve bir taraftan ilçemizin sosyal donatılarını modern bir şekilde tamamlayarak ilçemizin güzel ve yaşanabilir bir şekil hale gelmesi için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.

Sınır Ötesine Gidecek Güvenlik Korucuları İçin Uğurlama Töreni Sınır Ötesine Gidecek Güvenlik Korucuları İçin Uğurlama Töreni

Ekiplerimiz bir taraftan şehir merkezinde kaldırım peyzaj ve yol çalışmasını sürdürürken bir taraftan da park bahçe ve Sosyal donatılarla ilgili çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bizler Kovancılar’ımız için gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalışıyor daha yaşanabilir ve modern bir Kovancılar için aşkla çalışıyoruz.

G X Bz C5G Xw A A E09BG X Bz C5B X M A A In3 OG Wyf J E F X Q A Adli N

 

Editör: Batuhan Baskal