Geçtiğimiz sezon bir başarı hikayesi yazan ve bu başarıyı namağlup playy-off şampiyonluğuyla taçlandıran Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor hem kaliteli futbolu hem teknik ekip başarısı hem yönetimsel kalitesi hem de tribünleriyle şehrin mutluluk kaynağı olmuştu.

Elazığspor’umuzun sportif başarıları kadar tribünleri de ülke gündeminde uzun süre gündemde yer edinmişti.

Takımımızın bu başarı sosyal medyada yapılan bir ankette de somutluk kazandı ve Elazığspor tribünleri Eskişehirspor’u bile geçerek Türkiye’nin en iyisi seçildi.

Altligler bilgi adlı sosyal medya sayfasının yaptığı ve binlerce kişinin katıldığı ankette Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor, geçen sezonun en iyi tribünü seçildi. 2. Sırada Eskişehirspor ve 3. Sırada Y.Mersin İdman Yurdu yer aldı.

Altliglerbilgi adlı hesaptan yapılan duyuruda,

“30 Temmuz 2024'te alt ligleri daha çok kişiye duyurmak amacıyla başlattığımız Alt Liglerde Geçen Sezonun En İyi Tribünü etkinliğini sizlerin oylarıyla 17 takım taraftarının ve takipçilerimizin katılımlarıyla çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Bu uzun süreçte toplam 17 video paylaştık. Tüm videolar toplam 415 bin kere izlenirken şu an hala daha izlenmeye devam ediyor. Bu videolarda toplam 20 bin 214 oy kullanıldı. Anketlerin sonucunda sizlerin seçimiyle geçen sezonun en iyi tribünü olarak 1. Elazığspor, 2. Eskişehirspor ve 3. Y. Mersin İdman Yurdu seçilmiştir. Takımlarımızı ve taraftarlarını tebrik ederiz.” Denildi.

Elinin Alçılı Olmasına Bakmadı, Tekme Yumruk Kavga Etti Elinin Alçılı Olmasına Bakmadı, Tekme Yumruk Kavga Etti

Whatsapp Image 2024 05 20 At 200450Goc66I2Xyaetuti 1717154256Elazigspor Finalde 1716237819-1

Editör: Batuhan Baskal