Asansör Boşluğuna Düşen Yaşlı Adam Ağır Yaralandı Asansör Boşluğuna Düşen Yaşlı Adam Ağır Yaralandı

Kadınların, çocukların ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında aktif rol alan Elazığ Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Derneği, insanların yardımına koşuyor.

“SADECE KADININ DEĞİL HERKESİN YANINDAYIZ”

Dernek, bu kapsamda Elazığ Belediyesi ve Deniz Feneri işbirliğince topluma kazandırdıkları sporculara ve dezavantajlı ailelere, antrenmanlarda giyebileceği spor, giyim, ayakkabı, yazlık ve kışlık kıyafet desteği sağlıyor.

Elazığ Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, gerçekleştirdikleri yardıma ilişkin açıklama yaparak, dernek olarak sadece kadının yanında sesi değil, yardıma muhtaç ailelere de el uzattıklarını söyledi.

“DEZAVANTAJLI AİLELERİN YANINDA OLMAYA GAYRET EDİYORUZ”

 Karagöl, şu ifadelere yer verdi: “ Elazığ Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Derneği olarak, elimizden geldiğince dezavantajlı ailelerinde yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda Elazığ Belediyesi ve Deniz Feneri Derneği işbirliğince ihtiyaç sahibi ailelere ihtiyaçları doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştık. Ben çıkmış bu yolda bizlere destek olan başta Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ve Deniz Feneri Derneği’ne teşekkür ederim” dedi.

Editör: Batuhan Baskal