24 Ocak depreminin ardından Elazığ Valiliği görevine atanan ve geldiği gibi depremin yaralarının sarılması noktasında canla başla mücadele ederek başarılı çalışmalara imza atan Doç. Dr. Ömer Toraman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Çanakkale Valiliği’ne atandı.

Çanakkale Valiliği’ne atanan Vali Doç. Dr. Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Elazığlılara veda etti.

Vali Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi;

ELAZIĞLI 2 VALİ, MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU ELAZIĞLI 2 VALİ, MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU

 “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile büyük bir şerefle yürüttüğüm Elazığ Valiliği görevinden, Çanakkale Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Peş peşe büyük depremler yaşayan Aziz Şehrimiz Elazığ’da, kıymetli hemşehrilerimiz ile kenetlenerek, acılarına ve sevinçlerine ortak olarak, depremlerin açtığı yaraları sarmak için gayret ettik. Bu defa, şanlı tarihimizin büyük kahramanlık destanlarından birisinin yazıldığı Çanakkale’de görev yapacak olmanın heyecanı ve ağır manevi mesuliyeti altında kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek için bize fırsat veren, itimat eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Çanakkale Valiliği’ne atanan Doç. Dr. Ömer Toraman’a şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Yakup Uğur