GÜNDEM

Okul Yapımı İçin İmzalar Atıldı

Çetin inşaat tarafından Elazığ'ın Palu İlçesinde yapılacak okulun protokolü imzalandı.

Hayırsever İş İnsanı Mehmet Çetin’in sahibi olduğu Çetin İnşaat tarafından Elazığ’ın Palu ilçesinde hibe olarak yapılacak 12 derslikli ortaokul binasının protokolü imzalandı.

Protokol, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Kaymakamı Hulusi Teke ve Hayırsever iş insanı Mehmet Çetin’in katılımıyla Elazığ Valiliği’nde imzalandı.

Elazığ Valiliği’nin konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Kaymakamı Hulusi Teke ve hayırsever iş insanı Mehmet Çetin’in katılımıyla, Palu ilçemizde  Çetin İnşaat tarafından yapılarak hibe edilecek 12 derslikli ortaokul binası yapım protokolü, Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çetin İnşaat arasında imzalandı.” ifadelerine yer verildi.

İmza töreninin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu’lu hemşehrisi iş insanı Mehmet Çetin’e eğitim öğretime olan anlamlı katkısı için Palu ve Elazığlı hemşehrileri adına teşekkür ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Valimiz, Kaymakamlarımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz ve iş insanımız Mehmet Çetin’le birlikte sadece bir protokol imzalamadık; aynı zamanda çocuklarımızın hayallerine, Palu’nun aydınlık geleceğine katkıda bulunma imkanı elde ettik. Mehmet Çetin’in bu değerli katkısı, ilçemizin çocuklarına yeni ve modern bir eğitim imkanı sağlayacak. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi hepimizin en büyük hedeflerindendir. Bu anlamlı proje, sadece bugünümüzü değil, yarınlarımızı da aydınlatma yolunda atılan güzel bir adımdır. Palu gerek benim gerekse iş insanı Mehmet Çetin Bey’in baba ocağıdır. Ben buradan tekrar iş insanı Mehmet Çetin’e, baba ocağımız Palu ilçemize bu kıymetli, hayırlı yatırımı için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu hayırlı işe vesile olan Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’, İçişleri Bakan Yardımcımız Münir Karaloğlu’na, Valimiz Numan Hatipoğlu’na, Palu Kaymakamımız Hulusi Teke’ye ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit’e teşekkür ediyorum. Palu’muza, Aziz şehrimiz Elazığ’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.