Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsü’nde açılan ve iki gün boyunca süren kermese yoğun katılım oldu. Kermesten elde edilecek gelir ise maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak için aktarılacak.

Gerçekleştirilen Kermesin açılışına; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru, Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Ayfer Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay’ın eşi Öznur Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın eşi Zuhal Üstündağ, üniversite yöneticileri, akademisyenler, kadınlar kolu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Whatsapp Image 2024 10 22 At 14.11.52

Okul Yapımı İçin İmzalar Atıldı Okul Yapımı İçin İmzalar Atıldı

Açılışta konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kermesin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen hayır kermesiyle ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Göktaş, “Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olabilmek adına Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu olarak düzenli olarak bir araya geliyoruz. Öğrencilerimize anne şefkatiyle yaklaşmaya gayret ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen kadınlar kolu üyelerimize, tüm katılımcılarımıza ve katkıda bulunan herkese içtenlikle teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Birlikte hareket ederek öğrencilerimize en iyi şekilde destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 22 At 14.11.52 (1)Whatsapp Image 2024 10 22 At 14.11.51Whatsapp Image 2024 10 22 At 14.11.51 (1)Whatsapp Image 2024 10 22 At 14.11.50

Editör: Batuhan Baskal