Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.
Bir otelde düzenlenen iftar programına Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.
Kuran’ı Kerim tilaveti ve il Müftüsü İrfan Üstündağ’ın duası ile başlayan iftar programında konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Fatih Karakaya, buruk bir ramazan yaşandığını ifade etti.
İftar programına katılan MÜSİAD Genel Merkez Teşkilat Başkanı Yunus Kartal yaptığı konuşmada, birlik mesajı vererek, Türkiye’nin güvenli bir liman haline geldiğini kaydetti.
Daha sonra konuşan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek, MÜSİAD’ın önemli çalışmalara imza attığını söyledi.