AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ’daki temaslarına devam etti.

Milletvekili Nazırlı ilk olarak, İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ile birlikte Merkez Köy Muhtarları ile bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Muhtarlar (1)

(Alt ses: yüzme havuz tesisi)

Nazırlı ardından Elazığ’a yüzme havuzu kazandıran tesis sahibi ile bir araya geldi.  Tesis Amirliği görevini sürdürmekte olan Yavuz Yıldırım ile yüzme alanında bilgi alan Nazırlı, "Tesis amiri Yavuz Yıldırım hocamızdan detaylı bilgileri aldık. Havuzumuzda ciddi bir yoğunluk var. Yeni havuz ihtiyacını tekrar görmüş olduk. Şehrimize bir yüzme havuzu daha kazanıp mevcut yüzme havuzumuzun yükünü bir nebze de olsa azaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek gayemiz Elazığımızın daha fazla gelişmesi ve vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edebilmektir” dedi.

 Yüzme Havuz Tesisi

Milletvekili Nazırlı ziyaretlerine kurum ziyaretleri ile devam etti. Nazırlı, DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve İl Tarım ve Orman Müdürü Sadrettin Taşkesen ile bir araya geldi.

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Nazırlı, "DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ile Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sadrettin Taşkesen'e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlgili müdürlerimiz ile birlikte ilimiz Kuzova, Uluova Sulama Projeleri ve ilimizin sorunlarını görüştük, notlarımızı aldık. En kısa sürede yapılabilecek ne varsa bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da zaman kaybetmeden Elazığ için Elazığlı hemşehrilerimiz için yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Dsi (1)

Elazığ’da Huzur Ve Güven Uygulaması Elazığ’da Huzur Ve Güven Uygulaması

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı daha sonra Oto Onarımcılar Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu ve 3’üncü Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Turhan ve yönetimi üyeleri ile bir araya geldi.

Nazırlı,"Yeni Sanayi Sitemizi Elazığ'a kavuşturmak için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi ki bu çalışmalarımızı sürdürürken her zaman olduğu gibi fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sanayicimizin istekleri doğrultusunda ne yapabilirsek yapmaya gayret ediyoruz."

Yeni Sanayi Sitedi (2)Muhtarlar (2)Dsi (2)Yeni Sanayi Sitesi (1)Muhtarlar (3)

Editör: Yakup Uğur