Bartın Elazığlılar Derneği’nden, Defterdar Demirbağ’a Ziyaret Bartın Elazığlılar Derneği’nden, Defterdar Demirbağ’a Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş TBMM’de yapmış olduğu konuşmada, Paris Olimpiyatları’na katılan Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer’i gündeme getirdi. Milletvekili Erol Keleş Gizem Özer’in onur ve gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Sporcuların yanlarında olacaklarını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş konuşmasında: “Uluslararası Olimpiyatlara; ülkemiz ilk kez 1924 yılında Paris’te katılmıştır. Bu organizasyondan tam 100 yıl sonra, yine Paris’te 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na, 18 branştan 102 sporcumuz ile katılıyoruz. Bu tarihi organizasyonda, milletimizin duaları ve desteği sporcularımızla birlikte. Her bir sporcumuzun heyecanını ve inancını yürekten paylaşıyoruz.  Özellikle Elazığ’ımızın gururu; Elazığ Belediyespor Kulübü’müzde mücadele eden, Milli Boksör Gizem Özer’in bu yolculukta yer alması, bizim için ayrı bir onur ve gurur kaynağıdır. Şehrimizi temsil eden kıymetli sporcumuz Gizem Özer’in ve tüm sporcularımızın, Paris’te elde edecekleri başarılarla milletimize tekrar sevinç yaşatacaklarına yürekten inanıyorum. Hep birlikte, bu büyük heyecanı yaşayacak ve sporcularımızın yanında olacağız. Türk milletinin kalbi ve duaları sizlerle. Başarılar Türkiye’m!” ifadelerini kullandı.

Editör: Batuhan Baskal