GÜNDEM

Hollanda Heyeti Elazığ’da

Hollanda Elazığ iş adamları derneği (VEON) Başkanı Ümit Akbulut ve beraberindeki heyet, Elazığ’a 4 günlük bir iş ziyareti düzenledi. Hollanda’da yaşayan Elazığlı iş insanlarının bu ziyareti, Elazığ’a yeni yatırım umudu ve heyecanı yaşattı.

Hollanda Elazığ İş Adamları Derneği Başkanı Ümit Akbulut ve beraberindeki heyet Elazığ’a geldi.

Heyet, Ziyaretlerinin ilk gününde Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Fırat Kalkınma Ajansı Koordinatörü Mustafa Özatay ile görüşmeler gerçekleştirdi.

VEON heyetinde Başkan Ümit Akbulut’un yanı sıra Başkan Yardımcısı Özcan Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Zülküf Bildirici, Ahmet Batuk, Hüseyin Kaynak, Mehmet Ülgen, üyeler Yusuf Çelik, Kasım Akbulut, Mehmet Şerif Akbulut ve Genel Sekreter Mustafa Özcan yer aldı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, yapılan görüşmede bu ziyaretin Elazığ ve diaspora arasındaki bağları güçlendirme açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Yurt dışındaki Elazığlı iş insanlarıyla daha fazla iş birliği yapılması gerektiğinin altını çizen Vali Hatipoğlu, önümüzdeki dönemde bölge için bir çalıştay düzenlemenin büyük fayda sağlayacağını ifade etti.