Polis Ekipleri Okul Önlerinde Göz Açtırmıyor Polis Ekipleri Okul Önlerinde Göz Açtırmıyor

Elazığ Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Etkinliğe Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük’te katılım sağladı.

Başkan Erdal Elibüyük “Yaklaşık 30 ülkede faaliyet gösteren Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür  Vakfı Huzura adım projesiyle ilgili olarak çalışmalar yürüttüklerini belirterek evlenecek çiftlere de müjde verdi.

Elibüyük, amacımız evlenecek olan gençlerimizin sırtındaki yükün biraz hafifletebilmek ”dedi.

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, vakfın kuruluşu ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Elibüyük, “Umut Kervanı İnsani yardım vakfımız 2013 yılından itibaren vakıf statüsüne kavuşmuş. Daha öncesinde en az 10 yıllık bir dernek serüveni var. Artık kamu yararına çalışmayla alakalı bütün alt yapısını oluşturmuş gerekli girişimleri en kısa sürede yapmak suretiyle kamu yararına çalışan bir vakıf statüsüne kavuşmak suretiyle hem milletimizin hem de dünyadaki mazlumların, mağdurların umudu ve ümidi olma yolunda ilerliyor. Balkanlardan Kafkaslara, Asya’dan Afrika’ya varana kadar mazlum mağdur halkların ümidi olma noktasında umuda koşarak hep beraber yıllarca bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gazze’yle ilgili çalışmalarımı yürütmek üzere genel başkan yardımcımız Cengiz beyle Mısır’a gitmiştik. Gazze’de hem kalıcı projelerimiz hem de günlük aktivitelerimiz vardı. Eylül ayı çıkmada Ürdün üzerinden yardım tırlarımızı organize etmek üzere vakfımızın 2-3 temsilcisi Ürdün’e gitmek suretiyle oradan çalışmalarını organize edecekler” ifadelerini kullandı.

1726140026 Umut Kervani Derne Eren U .Mp4 Snapshot 01.26.4001726140015 Umut Kervani Derne Eren U .Mp4 Snapshot 02.00.000

Editör: Batuhan Baskal