Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı, Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan’ın “Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” isimli kitabı çıktı.

Kaybettiği hayat arkadaşına ithafen yazdığı kitabı okuyucuları ile buluşturan Yazar Erdoğan, kitapta anılarını topladı.    

Vali Koltuğuna Oturdu, İlk İcraatlarından Birisi Deprem ve Yapı Stoku Oldu Vali Koltuğuna Oturdu, İlk İcraatlarından Birisi Deprem ve Yapı Stoku Oldu

Yazar Prof. Dr. Erdoğan’ın isteği ise kitabı kadınların daha çok okumaları…

Prof. Dr. Erdoğan, kitaptan elde edilen gelirleri ise bir yardımlaşma derneğine bağışlayacak.

ERDOĞAN: “KİTABIMDAN ETTİĞİM BÜTÜN GELİRİ BAĞIŞLAYACAĞIM”

Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan, “Kitabın adındaki Gönül kelimesi benim eşim. 24 Haziran 2022 tarihinde eşimi kaybetmiştim. Onun ardından bir şeyler yapmak, bir veya bir samimiyet ve ona olan bağlılığımı göstermek için eşimle bizim hatıralarımızı yazarak bir kitap haline getirmeye karar verdim. Bunu yaparken kızlarımla da konuştum. Onlarında rıza ve görüşlerini alarak kitabımı şekillendirdim. 3 ay gibi bir sürede kitabımı yazdım ve daha sonra bir kitapevinde bastırdım. Ben aslında bu kitabın daha çok kadınlarımız tarafından okumasını istiyorum. İçerisinde bağlılık var sevgi var hüzün var yaşadığımız çok acı olaylar var tatlı hatıralarımız var. Bir insan öldüğü zaman bedenen aramızdan ayrılıyor. Onun hatıralarını yaşatmak, onu içinde tutmak, onunla birlikte yaşıyormuş gibi olmak içinde bir şeyler lazımdı. Bende en iyi bildiğim işi yaptım. Eşimin adına da böyle bir şey yaptım. Kitabımız internet sitelerinde satılıyor. Kitabımdan ettiğim bütün geliri bir kuruşuna dahi dokunmadan Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneği’ne bağışlayacağım. Hem yetimlerimize fayda olsun hem de rahmetli eşimin ruhu şad olsun.” dedi.

Szafsfd (5)Szafsfd (4)Szafsfd (3)Szafsfd (2)Szafsfd (1)