Baskil Belediye Başkan Tuncer Turus, Özel Kalem Müdürü Ayşe Karaçorlu ile birlikte medya grubumuzu ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Turus ve beraberindekiler, Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörümüz Coşkun Kamaç tarafından ağırlandı.

Ziyarette ilk kez düzenleyecekleri festival ile ilgili bilgiler veren İlçe Başkanı Turus, 25 – 28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecekleri festivalin dolu dolu geçeceğini kaydetti.

 Vlcsnap 2024 07 08 16H46M26S230

Tarım ve Orman İl Müdürü Taşkesen, Çiftçileri Dinledi Tarım ve Orman İl Müdürü Taşkesen, Çiftçileri Dinledi

TURUS: BÜYÜK KONSERİMİZİ STADYUMDA YAPABİLİRİZ

Başkan Turus açıklamasında, “Festivalimiz 25 Temmuz’da başlayacak. 4 gün boyunca festivalimiz sürecek. Hemen hemen her gün bir konserimiz olacak. Yerel ve ulusal sanatçılarımız konser verecek. Gün içerisinde aktivitelerimiz olacak. Mobil oyunlarımız gelecek. Dart, koşu, resim, fotoğraf, en iyi kayısı yarışması ve fuar alanımız olacak. Tanıtım günleri olacak. Festivalimiz akşama doğru başlayacak gece 12’ye kadar devam edecek. Dolu Dolu bir program yapmaya çalışacağız. Belki büyük konserimizi stadyumda yapabiliriz. Bir ekibimiz var bunlar için çalışıyorlar. Daha sonra turizm için çalışmalarda yapacağız. Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarımız içinde gerekli adımları atacağız” dedi.

Editör: Batuhan Baskal