Arıcılar Birliği 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen Genel Kurula Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsmail Gürbüz, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş ve arıcılar Birliği Üyeleri katıldı.
Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Canbay yaptıkları çalışmaları anlatarak birlikleri hakkında bilgi verdi.
Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş̧ yaptıkları çalışmalarda en büyük paydaşlarından birinin Arıcılar Birliği olduğunu söyledi.
Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsmail Gürbüz, il müdürlüğü olarak verilen desteklerden bahsetti.
Gerçekleştirilen Genel Kurul’da Elazığ̆ Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Canbay güven tazeledi.