ARDAHAN (AA) - Ardahan'da etkili olan yoğun yağış nedeniyle karla kaplanan yollar ile okul ve kurumların bahçeleri İl Özel İdaresi ekiplerince temizlendi.

Bitlis'te hasar gören enerji nakil hatları ekiplerin zorlu çalışmasıyla onarıldı Bitlis'te hasar gören enerji nakil hatları ekiplerin zorlu çalışmasıyla onarıldı

Kentte üç gündür süren yağış sebebiyle kent merkezindeki yollar, okullar ve kurumların bahçeleri beyaz örtüyle kaplandı.

İl Özel İdaresi ekipleri, 26 kurumun bahçesi ile ana yol bağlantılarını kardan temizledi.

Ekipler, pazartesi açılacak okulların yol ve bahçelerini hazır hale getirmek için yoğun çalışma yürüttü.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, AA muhabirine, kentte 3 gündür karla mücadele çalışmasının yoğun şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Başta okul bahçeleri olmak üzere birçok kurumun bahçe ve yoluna müdahale ettiklerini belirten Emin, çalışmaların Vali Hayrettin Çiçek'in talimatıyla gerçekleştiğini anlattı.

Kaynak: aa