Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Anadolu medyasının özellikle son dönemlerde yaşadığı maddi zorlukları ve karşılaştıkları sıkıntıları dile getiren Başkan Burhan, Anadolu medyasının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan ülkemizin doğu illerinde yayıncılık yapan bazı medya organları terör örgütleri tarafından el altından destekleniyor “diyen Burhan, bu bir milli güvenlik sorunudur.  Ülkemizde yerli ve milli medyanın desteklenmesi gerekiyor dedi. Yabancı ülke basın ateşeleride Anadolu’yu geziyor. Buradaki yerel medya mensuplarına bizim haberimizi yapın. Bizde size para verelim diyorlar. Bu milli egemenliğimize zarar veriyor. Bir başka sıkıntı ise kara para, bahis site sahipleri de yerel medyada boy gösteriyor bu konuda devletimiz uyanık olmalıdır” diye konuştu.

Başkan Alan: Firmalarımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz Başkan Alan: Firmalarımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise dile getirilen konuları yakından takip edeceklerini belirterek “Türkiye’nin huzur ve istikrarını, milli değerlerimizi ve insanımızı hedef alan, açık bir milli güvenlik sorunu haline gelen “yabancı kuruluş fonları” kirli ve karanlık eylemlerine hız kazandırmış durumda. Türkiye’nin huzur, istikrar ve güvenliğini tehdit eden bu girişimler karşısında güvenlik birimlerimizle, adli mercilerin gerekli tespitleri yaparak bir an evvel adım atmaları elzem hale gelmiştir. Kaybedecek, vaz geçecek, feda edilecek tek bir insanımız dahi yoktur. Oyunun da, sahiplerinin de, işbirlikçilerinin de farkındayız. Türkiye milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeden, bölgesel ve küresel seviyede yükselen zulme karşı durmaya devam edecektir. ” Dedi

Editör: Batuhan Baskal