HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Metin Suiçer ve beraberindeki heyet medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan heyet Elazığ gündemini değerlendirdi.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Metin Suiçer, şehrin önde gelenleri ile ilimize hizmet için elimizden ne geliyorsa ayrıştırıcı dil olmadan, birleştirici bir dil kullanarak Elâzığ’a ve Elazığ halkına hizmet edeceğiz” dedi.

Medya grubu demek ilin ilçenin sesi demektir. Dışarda duyulmayan şeyleri halka siz duyuruyorsunuz bundan dolayı size teşekkür ederim.

 Başkan Suiçer : “Yaklaşık bir ay önce Elazığ il başkanlığına atandım. İnşallah burada ki sivil toplum örgütleri kamu kurum kuruluşları ile birlikte ortak hareket ederek elimizden ne geliyorsa ayrıştırıcı bir dil kullanmadan birleştirici bir dil kullanarak İnşallah Elazığ’a hizmet etmeyi düşünüyoruz. Rabbim İnşallah bu konuda yardım eder” dedi.

Yaklaşık bir aydır il başkanlığı görevine getirilen Başkan Suiçer, parti olarak şehrin sorunları için mücadele edeceklerinin de altını çizdi.

Elazığ'da Jandarma Ekipleri, Sokak Hayvanlarını Unutmadı Elazığ'da Jandarma Ekipleri, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Suiçer: “Şu anda biz parti olarak heyet olarak öncelikle Elazığ’ı daha yakından tanımak için kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Sağlık alanında tarım alanında özellikle bugün sanayi alanında sanayi bölgelerinde bizim altıncı bölge teşvik alanında olduğu için özellikle bu bölgede ciddi bir mücadele veriyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz yapacağız.

 İlimiz ciddi anlamda göç veriyor özellikle Avrupa’ya. İnşallah yatırımcıyı Elazığ’a çekersek bunun içinde çalışmalarımız var. Biz bu göçü engellemek için çalışmalar yapıyoruz. İnsanlarımız gurbeti hak etmiyor. Memleketlerinde çalışmayı hak ediyorlar. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Batuhan Baskal