Önceki gün teşkilatı ve partilileri ile bayramlaşan Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ziyaretlerine AK Parti, CHP ve Saadet Partisi ile devam etti.

Yeniden Refah Partisi il teşkilatının ilk durağı AK Parti oldu.

Vlcsnap 2024 06 19 18H16M01S969

AK Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetimi tarafından karşılanan heyet bayramlaşarak, Elazığ gündemine dair görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyarette yaptığı değerlendirmede bayramlar sevgiyi çoğaltmaktır ancak buruğuz” dedi.

Başkan Yıldırım, “Bayramın bugün 4. Günü bayramlaşmalarımız devam ediyor. Bugünde çok değerli Yeniden Refah Partisi Başkan Vekili ve heyetini partimizde ağırlamaktayız. Özellikle kendilerine hoş geldin diyoruz, bayramlarını tebrik ediyoruz. Tabi bayramlar İslam’ın, Müslümanların çok önemli özel günlerinden bir tanesi. Bizimde çok önemli iki bayramlarımız var. Biri Ramazan biri Kurban Bayramı. Bunlar yakınlaşmadır, sevgiyi çoğaltmaktır, nefreti azaltmaktır, hukukun geliştirilmesidir bu geleneğimiz hamdolsun devam etmektedir” dedi.

Vlcsnap 2024 06 19 17H59M45S156

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar’da buruk bir bayram yaşıyoruz diyerek, bu bayram bütün dünyada zulüm gören mazlumların kurtuluşuna vesile olur inşallah ”dedi.

Başkan Çınar, “Bugün Kurban Bayramı münasebetiyle Yeniden Refah Partisi olarak siyasi partilerimize bayramlaşmak için ziyaretlerde bulunduk. Tabi buruk bir bayram yaşıyoruz. Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Arakan’da tüm Müslümanlara yapılan zulümlerden dolayı buruğuz. Bu mutluluğu yaşayamıyoruz. Vacip olan kurbanımızı kesmekten başka bir şey yapamıyoruz. Tabi Kurban Bayramını Rabbim inşallah Filistin’de, Doğu Türkistan’da bütün Dünya’da zulme uğrayan Müslümanların kurtulmasına vesile olur inşallah” dedi.

Vlcsnap 2024 06 19 18H05M01S891

YRP heyeti AK Partinin ardından Saadet Partisi Elazığ İl teşkilatına geçti.

İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetimi tarafından karşılanan YRP heyeti istişarelerde bulundu.

İl Başkanı Abdullah Akın’da Filistin’de yaşanılan soykırıma değindi.

Başkan Akın, “Kurban Bayramı hepimiz için özellikle yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemiz için Osmanlı bakiyesini taşıyan barındıran ülkemiz için buruk geçiyor. Bununda hepinizin malumu Filistin’de Müslüman olan kardeşlerimizin büyük bir zulüm altında olduğunu hepimiz şahidiyiz. Tabi Parti ve STK ayrımı gözetmeksizin böyle bir konuda milletimizin bir araya gelebildiğini görmek hepimiz için son derece sevindirici bir durum” dedi.

Vlcsnap 2024 06 19 18H10M32S141

YRP heyetinin son durağı CHP oldu.

Elazığ’da Kahvehaneye Kurşun Yağdırdılar Elazığ’da Kahvehaneye Kurşun Yağdırdılar

Heyet, CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan ve yönetimi tarafından karşılandı.

CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan ziyaretten dolayı YRP heyetine teşekkür etti.

Başkan Özkan, “Bayramlaşma ziyareti için partimizi ziyaret eden değerli başkanıma ve yönetim heyetine çok teşekkür ediyorum. Kendileri siyasetin gereği olan o samimiyeti, o inceliği göstererek bizim bayramımızı kutlamaya geldiler. İnşallah bundan sonraki dönemde de böyle güzel sohbetlerin olduğu böyle güzel muhabbetlerin döndüğü memleket için ülke için hep beraber çalıştığımız elbette rakip olarak da çalıştığımız günler olur” dedi.

Vlcsnap 2024 06 19 18H14M55S673

Editör: Yakup Uğur