GÜNDEM

YRP İl Teşkilatı, Halk Buluşmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, Halk Buluşması programına Üniversite Mahallesi ile devam etti. Üniversite Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla buluşan il teşkilatına Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül’de eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, halka buluşma programlarına devam ediyor.

Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül’ün de katıldığı halkla buluşma programında Üniversite Mahallesi esnafları ile buluşan Yeniden Refah Partisi heyeti, sorun ve talepleri dinledi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, her hafta Cuma günü, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve merkez ilçe üyeleriyle bir mahalleyi ziyaret ederek halkın hem merkezi hükümetten hem de yerel yönetimlerden beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini ifade etti.

Elazığ'da esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelip dertlerini dinlediklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül ise Elazığ’ın hak ettiği noktada olmadığını söyledi.  

Gül açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Perşembe Genel başkanımız Elâzığ’daydı. Elazığ'da kazanmış olduğumuz belediyelerimizi ziyaret ederek onlara hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan,  partimize en büyük desteği veren vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara teşekkürleriyle iletmiş oldu.”

Erbakan Hocamızın ifadesiyle Elazığ Hünkâr Mahfili. Böyle olduğunu 31 Mart seçimlerinde Elazığ’da ikinci parti olarak ve Türkiye'de en çok belediye kazandığımız il olarak bir kez daha kanıtladı. Tabii biz seçim geçti gitti ama bizler yine sahalardayız yine sokaklardayız, halkımızın yanındayız. Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da insanlarımızın arasındayız.  Maalesef geldiğimizde hep şunu gördük ki emeklimiz kan ağlıyor, esnafımız kan ağlıyor. 12.500 lirayla geçim yapmak zorunda kalan emeklimizin gözyaşlarına ortak oluyoruz, beraber ağlıyoruz.  Onların derdine hükümetin gündemine meclisin günlerine taşımaya çalışıyoruz.

Elâzığ’ımızın doğu ve güneydoğu illeri arasında parlayan bir yıldız olması, hak ettiği noktaya gelmesi ve yıllarca hükümete vermiş olduğu ciddi desteğin karşılığında hükümetten ciddi manada destek ve hizmet alması gerekirken maalesef bir vefasızlık örneği yaşanıyor.  Elazığ hak ettiği noktada değil maalesef.  Bu şehrin insanları hizmetlerin en güzeline layıktır. Milletimizin yüzünü güldürmek için bu hizmetleri yapmaları bekliyoruz.  Gözle gördüğümüz gibi yapmış olduğumuz bütün ziyaretlerde vatandaşımız ağız birliği ve  söz birliği yapmışçasına şikayetlerini üst perdeden dile getiriyorlar. Allah'ın izniyle en kısa sürede yapılacak olan seçimde partimiz iktidar olacak, milletimiz Yeniden Refah’a ve milletimiz yeniden Erbakan’a kavuşacak ve tüm bu sorunlar çözülecek.