GÜNDEM

Yeniden Refah İlçe Buluşmalarına Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, “Köy Buluşmaları”  programlarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, “Köy Buluşmaları”  Programlarına devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, bu kapsamda Sivrice İlçesi’ne bağlı Gözeli, Kamışlı, Halife ve Kavak Köylerinde halkla buluştu.

Programa Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcıları Bünyamin Toğmuş ve Suat Arslan, Sivrice İlçe Başkanı Güven Yıldız, Sivrice teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Ziyaretlerde vatandaşların yaşadığı en temel sorunların altyapı yetersizlikleri, su ve elektrik kesintileri ile başıboş sokak köpek problemi olduğunu gördüklerini ifade Yeniden Refah Partisi İl Başkan yardımcısı Suat Aslan;  parti olarak bu sorunları yerinde gözlemleyip köylülerimizle birlikte çözüm yolları geliştirme ve bu sorunların İl Genel Meclisine taşınması konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Parti heyetinin yaptıkları köy ziyaretlerinde sıcak ve samimi bir şekilde karşılandığını ifade eden İl Başkan Yardımcısı Toğmuş,  “Ziyaret edilen köylerde, halkımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımımızın olumlu karşılandığını görmek, teşkilatımız için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak, köy ziyaretlerimiz kapsamında bölgenin tüm ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye ve halkımızın taleplerine hızlı yanıt vermeye devam edeceğiz. Köylülerimizle olan bağlarımızı güçlendirerek, halkın içinden gelen ve her fırsatta halkın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Bizleri bağrına basan köy halkımızın samimiyeti ve yakın ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerimizle Elazığ’ın tüm köylerine ulaşmayı hedefliyoruz. Zira biz sadece seçimden seçime halka giden ve oy isteyen bir parti değiliz. Bizim Türkiye gibi, ülkenin sorunlarını çözme gibi bir hedefimiz, iddiamız ve bununla ilgili projelerimiz var. Bu projelerimizi her bir hemşerimize ulaştırıncaya ve anlatıncaya kadar sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.