GÜNDEM

Yazar Ağaoğlu: Kanal Fırat’ın İlçelerin Gelişimine Büyük Katkısı Var

Karakoçan ve Kovancılarlı iş insanları ile birlikte medya grubumuzu ziyaret eden Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu, medya grubumuzun ilçelerin gelişimi ve kalkınması için gayret gösterdiğini söyledi.

Eğitimci – Yazar Sabri Ağoğlu, İş İnsanları Mehmet Ulutaş, Yılmaz Şeker ve Mehmet Sertkaya medya grubumuzu ziyaret etti.

Eğitimci Yazar Ağaoğlu ve iş insanları Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlandı.

Elazığ’ın ekonomisinin konuşulduğu ziyarette değerlendirmelerde bulunan Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu, ilçelerin tanıtımına medya grubumuzun büyük destekleri olduğundan bahsederek, teşekkürlerini iletti.

Yazar Ağaoğlu, “Biz bugün Karakoçan ve Kovancılar iş adamlarıyla birlikte Kanal Fırat Televizyonu ve Genel Yayın Yönetmeni Zeki Beyi ziyaret etmeye geldik. Zeki beyin gerek benim 12 yıldan beri yaptığım etkinliklerde ve gerek Karakoçan’ın tanıtımında, Kovancılar’ın tanıtımında çok büyük katkıları vardır. Karakoçan’ın gelişiminde çok büyük desteğini görüyoruz çok büyük yararlarını görüyoruz ve bu vesile ile Zeki Beyi ziyareti geldik. Zeki Bey hem bizim için hem de Elazığ için gerçekten takdir edeceğimiz bir kardeşimizdir. Elazığ için büyük fedakârlıkları vardır. Elazığ’ın tanıtımında da ve İlçelerin tanıtımında da çok büyük katkılar sunarak büyük başarılar elde etmiştir” dedi.