ELAZIĞ

Vali Hatipoğlu: Gereksiz Araç Kullanımından Kaçınalım

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Malatya’nın Kale İlçesi’nde meydana gelen ve Elazığ’da da şiddetli bir şekilde hissedilen 5.9 şiddetindeki depremin ardından gereksiz araç kullanılmaması konusunda çağrıda bulundu.

Malatya’nın Kale İlçesi’nde meydana gelen ve Elazığ’da da şiddetli bir şekilde hissedilen 5.9 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’da ciddi bir trafik yoğunluğu yaşandı.

Ana caddelerde ve ara caddelerde trafik kilitlendi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ise acil durumlarda müdahale ekiplerinin bölgeye kolayca ulaşabilmesi için gereksiz araç kullanılmaması konusunda çağrıda bulundu.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Malatya Kale merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vatandaşlarımızın panik yapmadan, olası dezenformasyona karşı yalnızca yetkili makamlardan yapılan açıklamalara itibar etmelerini rica ediyorum.

Ayrıca, acil durumlarda müdahale ekiplerinin bölgeye kolayca ulaşabilmesi için gereksiz araç kullanımından kaçınılması ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi önemlidir.”