GÜNDEM

Uluova’nın Sorunları İstişare Edildi

Elazığ Ulu Ova Birlik Kültür ve Kalkınma Derneğinin düzenlediği istişare toplantısında Uluova köy muhtarları bir araya gelerek sorun ve talepleri paylaştı.

Elazığ Ulu Ova Birlik Kültür ve Kalkınma Derneği, muhtarlar ile istişare toplantısı düzenledi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya katılım sağlayan Uluova köy Muhtarları, Uluova’nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Sorun ve taleplerin istişare edildiği toplantıda konuşan Elazığ Ulu Ova Birlik Kültür ve Kalkınma Derneği Kurucu Üyesi Serhat Emir, yeni kurulan bir dernek olduklarını ve sorunları hızlı bir şekilde il yöneticileri ile paylaştıklarını kaydetti.

Elazığ Ulu Ova Birlik Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Celal Toptaş da,

Elazığ Ulu Ova Birlik Kültür ve Kalkınma Derneği olarak, kuruluşumuzun ilk istişare toplantısına katılarak, Elazığ'ın en büyük ovalarından biri olan ovamızdaki belde başkanlarımızı, muhtarlarımızı ve ileri gelen köylülerimizi bir araya getirdik. Bölgemizin sorunlarını ancak bölge insanına temas ederek, onlarla birlik olarak çözülebileceğine inandık. Aynı zamanda, bugünkü istişare toplantımızın birlik içerisinde yapılmasının ve gerekli oluşumun düşüncelerimizin Elazığımızın milletvekillerine, mülki amirine ve kurum müdürlerine iletilerek, ovamızın geleceğine dair sorunların kısa sürede çözülmesi için gerekli girişimlerin yapılmasını ve suyun ovamızda toprakla buluşmasını temenni ederiz.

Bundan sonraki istişare toplantılarımızın ovamızın geleceği için güzelleşmesi ve verimin artırılması için gerekli çalışmalarımızı birlik içerisinde düzenli olarak yapmayı arzu ediyoruz. Derneğimizin yönetimi olarak her konuda yedi yirmi dört yanınızda olacağımızı ve ova halkının yanında olacağımızı bilmenizi arz ederim.

Saygıdeğer basın mensupları, kıymetli muhtarlarımız, değerli misafirlerimiz, istişare toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdığınızdan dolayı derneğimiz adına sonsuz şükranlarımı arz ederim.