GÜNDEM

TOKİ Elazığ’da 5 Arsayı Satışa Çıkardı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ’ın da içerisinde yer aldığı 35 ilde 297 arsayı açık artırma yöntemiyle satılacak. Elazığ’ın Aksaray Mahallesi’nde 4, Zafran Mahallesinde ise 1 adet konut alanı satışa sunulacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ’ın da içerisinde yer aldığı 35 ilde 297 arsayı açık artırma yöntemiyle satılacak.

Alıcılar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan TOKİ, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Sakarya, Şanlıurfa ve Yalova'da bulunan 297 arsa, açık artırmayla satılacak.

Muhammen bedeli 13 milyar 375 milyon 500 bin 471 lira olan toplam 2 milyon 849 bin 559 metrekare büyüklüğündeki araziler satışa çıkarılıyor.

Açık artırmalar, 30-31 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr)  teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgilere, "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.