U17 Kadınlar Su Topu C Grubu Türkiye Şampiyonası Eleme Turu 2. Devre müsabakaları 2-4 Şubat tarihleri arasında Elazığ ev sahipliğinde Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

Şehrimizi temsilen Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nün de yer aldığı U17 Kadınlar Su Topu C Grubu Türkiye Şampiyonası Eleme Turu 2. Devre müsabakaları 2 Şubat Cuma günü Saat 17.00 da, Adana Büyükşehir Belediyesi-Kayseri Olimpik karşılaşmasıyla başladı. 3 gün sürecek olan müsabakalar 4 Şubat Pazar günü final maçının oynanmasıyla sona erecek.

Başkan Şerifoğulları, Rızaiye Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi Başkan Şerifoğulları, Rızaiye Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

“TAKIMIMIZA VE ANTRENÖRLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Şampiyona Şehri Elazığ sloganıyla birlikte birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Aziz Şehrimiz, Su Topu Türkiye Şampiyonasına da ev sahipliği yapıyor. 2 Şubat Cuma günü Saat 17.00 da, Adana Büyükşehir Belediyesi-Kayseri Olimpik karşılaşmasıyla başlayan müsabakada Elazığ GSK- Mersin Mert Spor ile karşılaşacak. Kadın takımımıza ve antrenörlerine başarılar diliyoruz” denildi.

Editör: Haber Merkezi