Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Elazığ’da 85 Çocuk Sünnet Edildi Elazığ’da 85 Çocuk Sünnet Edildi

Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

Elazığ’da Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Lig müsabakalarına ev sahipliği yapacak olan Palu, Yurtbaşı ve Sivrice Sentetik Sahaları, artık gündüz maçlarının yanı sıra akşam maçlarına da ev sahipliği yapabilecek.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yaptığı açıklamada, Palu, Yurtbaşı ve Sivrice Sahalarının da yeni aydınlatma sisteminin tamamlandığını ve bu iyileştirmenin sezon içindeki müsabaka trafiğini göz önünde bulundurarak gerçekleştirildiğini belirtti.

“Tesislerimizi Daha İyi Hale Getiriyoruz” diyen Milletvekili Keleş; “İlimizdeki spor tesislerini sürekli olarak daha iyi bir konuma getirmek için çalışmalar yapıyoruz. İl, ilçe ve beldelerimizde toplam sekiz adet nizami amatör futbol sahası tamamlanarak amatör futbolun hizmetine sunuldu. Aynı zamanda karayolları sahası, il özel idaresi sahası, Kovancılar ilçe sahası ve gençlik merkezi sahasının zeminlerinin yenilenerek daha sağlıklı ortamda müsabakaların oynanması sağlandı. Ayrıca Baskil, Kovancılar, Palu ve Karakoçan ilçe futbol sahalarımızda tribün ve giyinme odalarını da önceki yıl tamamlamıştık. Geçtiğimiz aylarda amatör takımlarımızın ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün talepleri doğrultusunda birçok fiziki ihtiyacı karşılamış olduğumuz sahalarımızda, aydınlatma talepleri de gündeme gelmişti. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler yaparak Gençlik Merkezi Münir Yılmaz Futbol Sahası’ndaki ışıklandırma sistemini yenilemiştik. Şimdi de Palu, Yurtbaşı ve Sivrice sahalarımızın aydınlatmaları tamamlandı. Sahalarımızın LED projektörlerle donatılması sonucunda yaptığımız denemelerde olumlu sonuçlar aldık. Münir Yılmaz Sentetik Sahamızın ardından Palu, Sivrice ve Yurtbaşı’nda bulunan sahalarımızın aydınlatması da tamamlandı. Böylece takımlarımız, daha verimli ve tasarruflu bir ortamda antrenmanlarını yapabilecek ve müsabakalarını oynayabilecekler.” Dedi.

Milletvekili Keleş, yeni sahaların Elazığ’a, ilçelere, beldelere ve amatör futbol takımlarına hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Semra Demirelli