Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi ev sahipliğinde Tokat Şehit Aileleri Derneği Elazığ’da ağırlandı.

Elazığ’daki programları kapsamında Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu ile bir araya gelen Tokat Şehit Aileleri Derneği için Harput’a bir gezi düzenlendi.

Ekip ardından kültür parkta mola verdi.

Şişecioğlu’ndan Başkan Alan’a Veda Ziyareti Şişecioğlu’ndan Başkan Alan’a Veda Ziyareti

Ekibe mihmandarlık eden Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Veysel Doğan, Tokatlı Şehitlerimizin emanetlerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Doğan “Veysel Doğan Doğu Andadolu Şehit Aileleri Federesyon başkanıyım.Bugün çok güzel ve anlamlı bir birlikteliğimiz oldu.

Tokat Valiliğimizin düzenlemiş olduğu şehit ailelelerimizin gezi programında Mardin Van ve sonunda Elazığ ve Elazığ’dan sonra da Malatya Malatya’dan sonra tekrardan Tokat dönüşü olacak.

Valiliklilerimizin biz şehit ailelerine göstermiş olduğu önemi hassasiyeti gözler önünde.

Biz şehit aileleri federasyonu olarak bugün valiliğimizin ev sahipliğinde belediyemizin ev sahipliğinde Tokat şehit aileleri derneğimizi aziz şehitlerimizin ailelerini Elazığ da ağırlamaktan onur ve gurur duyduk ve akabinde aziz şehitlerimizin değerli kıymetli anne ve babalarımızı bugün tarihi Harput’umuza götürdük.

Ziyaretlerde bulunuldu gezilerimiz oldu sayın valimize ziyaretimiz oldu ve bize ev sahipliği yapan Elazığ belediyemize Elazığ valiliğimize sayın valimize sizlerin aracılığı ile çok teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Vlcsnap 2024 09 20 19H42M07S134

Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel, Elazığ’da en iyi şekilde ağırlandıklarını kaydetti.

Başkan Demirel “Gezdik bizi ağırladılar bizimle ilgilendiler sağ olsunlar var olsunlar.Federasyon başkanımız Veysel beyde sağ olsun bizimle çok ilgilendi ve yemeğe geldik” dedi.

Vlcsnap 2024 09 20 19H43M48S963

 

 

Editör: Batuhan Baskal