GÜNDEM

Saadet Partisi’nden Elazığ’daki Belediyelere Ziyaret

Saadet Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat Elazığ’a geldi. Genel Başkan Yardımcısı Bayat, Elazığ’daki belediyelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve teşkilatları ile birlikte Elazığ’daki belediyelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Mollakendi Belediyesi ve Sarıcan Belediyesi’nde incelemelerde bulunan heyet belediyelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti.

Saadet Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, ziyaret sırasında belediyelerin çeşitli ihtiyaçlarını not aldıklarını belirterek, “Hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha etkin hizmet sunabilmek adına çalışmalar başlatmak üzere gerekli tespitlerimizi yaptık” dedi. Bayat, bu ziyaretlerin Saadet Partisi’nin yerel yönetimlerdeki hizmet odaklı anlayışını pekiştirdiğini” ifade etti.

Yerel yönetimlerde şeffaflık ve adalet ilkeleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Bayat, belediyelerin gelişimi için gerekli adımların atılacağını kaydetti.