ELAZIĞ

Prof. Dr. Keleş, Bayramda Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi, Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İmamı Azam Camisi’nde kıldığı bayram namazının ardından tüm gün temaslarını sürdürdü.

Kurban Bayramını Elazığ’da geçiren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İmamı Azam Camisi’nde bayram namazını kıldı.

Milletvekili Keleş, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Keleş, İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Mutlu ve sağlıklı nice bayramlar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Keleş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, eşi Tülay Keleş ve beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.

Çocukların bayram sevincini paylaşan Keleş, “Bir çocuk gülümserse dünya gülümser. Çocuklarımızın yüzünü hep güldürmek için çalışacağız,” dedi. Görevlilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Vali Vekili Armağan Yazıcı ile birlikte daha sona Gazi Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin kurban bayramını tebrik ederek, hasbihal etti.

Prof. Dr. Erol Keleş, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bayramların toplum için önemine vurgu yaptı.