Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi Elazığ İl Müdürü Serhat Fikri Gül ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Begüm Erol, Medya Kuruluşumuzu ziyaret etti.

Elazığ’da Sağanak Yağış Etkisini Gösterdi Elazığ’da Sağanak Yağış Etkisini Gösterdi

Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlanan İl Müdürü Gül ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Erol, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Vlcsnap 2024 07 24 16H49M11S195

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gül, 400 bin aboneye hizmet verdiklerini belirterek, 24 saat esaslı çalıştıklarını kaydetti.

Müdür Gül, “ Öncelikle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hasebi ile ilimizde yayın faaliyetini sürdüren güzide yayın kuruluşlarımızdan Kanal Fırat’ı ziyaret ettik. Sizlerin nazarında tüm Gazeteci ve Basın mensuplarımızın Basın Bayramını kutluyorum. Misafirperverliklerinden dolayı Kanal Fırat çalışanlarına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Elazığ Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş olarak yaklaşık 400 bin aboneye hizmet vermekteyiz. Hizmet sahamızdaki abonelerin kalitesi ve kesintisiz enerjisi sağlanması adına saha da ciddi bir efor sarf ediyoruz. İl genelinde saha da çalışan yaklaşık 300 kişilik personel kadromuzla 24 saat esas çalışıyoruz. Yıllık bakım planlarımız, yıllık yatırım planlarımız kapsamında yeni yerleşim alanları olsun, mevcut şebekelerdeki yenileme alanları olsun hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Vlcsnap 2024 07 24 16H49M36S975

Editör: Yakup Uğur