Mimarlar Odası Elazığ Şubesinin istişare toplantısı yapıldı.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Elazığ Şubesinin öncülüğünde Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Elazığ Şubesine bağlı Mimari Proje Ofislerinin ve Elazığ İmar müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin'de Yolun Karşısına Geçerken Tırın Çarptığı Çocuk Yaralandı Mardin'de Yolun Karşısına Geçerken Tırın Çarptığı Çocuk Yaralandı

Mimarlar Odası Elazığ Şubesi tarafından yapılan açıklamada toplantının amacı paylaşılarak; “Meslektaşlarımız, yapı denetim firma yetkilileri ve Elazığ Belediyesi İmar müdürlüğü yetkilileri karşılıklı olarak mimari proje onay süreci ile ilgili sıkıntılarını dile getirerek önemli önerilerde bulundular. Ayrıca minimum enerji tüketen bina tasarımları için mevcut yönetmeliklerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Yapı üretim sürecindeki sorunların çözülebilmesi için atılan önemli bir adım olması dolayısıyla bu toplantıların devamının yapılması kararlaştırıldı. Toplantının gerçekleştirilmesi konusunda desteklerini esirgemeyen Elazığ Ticaret Odası başkanı İdris Alan'a, Elazığ Belediyesi İmar Müdür yardımcısı Yalçın Taşgın'a, Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi / Mimar ve Mühendisler platformu dönem sözcüsü Nurettin Parlakyıldız'a teşekkürü borç biliriz.” ifadelerine yer verildi.

Editör: Batuhan Baskal