GÜNDEM

Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden Kaşlıca, Kızıltepe ve Sivrice Elmasuyu Köyünde vatandaşlarla buluştu.

Köy halkıyla bir araya gelen Keleş Sorun ve talepleri dinledi.

Keleş, “Her el sıkışmada, her samimi sohbette, aziz şehrimizin her karış toprağının ne kadar zengin ve değerli olduğunu bir kez daha hissettik,” diyerek köyün doğal ve kültürel değerlerine vurgu yaptı.

Keleş, bu ziyaretlerin, köylülerin günlük sorunlarını daha iyi anlayabilmek ve çözüm odaklı çalışmalar yapabilmek için önemli olduğunu belirtti.

Son olarak Sivrice Elmasuyu Köyü’nü ziyaret eden Keleş, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve gelecekteki projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Keleş, “Gönül güzellikleri, samimi sohbetleri ve kadirşinaslıkları için tüm köy halkına teşekkür ederim,” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Maden ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden Büyükbahçe TOKİ konutları ve yolunu yerinde inceleyen Açıkkapı, Maden Belediye Başkanı Musa Orhan ile birlikte İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden spor tesislerini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.