Milletvekili Keleş, ilk olarak, Elazığ Oto Onarımcılar Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Alanbay’ın ev sahipliğinde, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Elazığ Marangozlar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Faruk Öztürk ile bir araya geldi.

Elazığ adına yürütülen ve planlanan çalışmalara dair istişarelerin edildiği toplantıda Milletvekili Keleş, oda başkanlarına ev sahiplikleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Naci Görür: Deprem Bekliyoruz, Endişelendik Prof. Dr. Naci Görür: Deprem Bekliyoruz, Endişelendik

Milletvekili Keleş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi’ni de ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi. Gazilerin taleplerini ve beklentilerini dinleyen Keleş, vatan için canını siper eden gazilere şükranlarını sundu. Dernek Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Keleş, “Bu vatan için canını ortaya koyan tüm gazilerimize minnettarız, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Keleş daha sonra Harput’ta Erbildi ve Beşoluk köylerini ziyaret ederek çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Talepleri ve sorunları dinleyerek notlar alan Keleş, Erbildi Köyü Muhtarı Muhittin Yıldırım ve Beşoluk Köyü Muhtarı Veli Özdal’a misafirperverlikleri için teşekkür edip, “Kıymetli muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın önerilerini dikkate alarak, ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim etsin,” dedi.

Editör: Semra Demirelli