GÜNDEM

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, İş Dünyasının Temsilcilerini Dinledi

MÜSİAD dost meclisi toplantısına katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, iş dünyasının temsilcilerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Müstakil Sanayici ve İş İnsanları Derneği Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıda iş dünyasının temsilcilerine seslenen MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keleş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Dost Meclisi Toplantımızda şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi noktasında ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunduk. Siyaset-İş Dünyası işbirliğini en yüksek seviyede tutarak bu birlikteliği şehrimizin geneline yaymaya gayret göstereceğiz. Hiç şüphesiz Toplumların değişmesi ve dönüşmesi, o bölgedeki her insanın üzerindeki taşın altına ellerini koyacakları yükle doğru orantılı. İşte biz bu anlayışla görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Siyaset-İş Dünyası işbirliğini en yüksek seviyede tutarak bu birlikteliği şehrimizin geneline yaymaya gayret göstereceğiz” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş de, “Elazığ MÜSİAD Yönetim Kurulu ile Aziz şehrimizin güncel konuları ve gelişimi üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Toplantımızda iş dünyamızın kıymetli temsilcileriyle yatırım, istihdam, teknoloji, turizm ve sosyal sorumluluk projeleri gibi önemli konulara değindik” ifadelerini kullandı.