GÜNDEM

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’daki temasları kapsamında Çatalharman Köyü’nde vatandaşlarla buluşarak çevre köylerin sorunlarını dinledi. Ayrıca, 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (TEKNOVA OSB) sanayi işletmelerini ziyaret ederek bölgedeki iş insanlarıyla istişarelerde bulundu.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, teşkilat mensupları ve kurum temsilcileriyle birlikte Çatalharman Köyü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Keleş, çevre köy muhtarları ve vatandaşlarla buluşarak köylerde yaşanan sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

Köy muhtarı Özcan Kaya’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Keleş, köylerin temel ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözüm adımları atacaklarını belirtti.

Çatalharman ziyaretinin ardından, Elazığ’ın önemli badem üreticilerinden Mehmet Yalav’ın işletmeciliğini yaptığı İkibacı Çiftliği’ni ziyaret eden Keleş, tarımsal kalkınmaya katkı sağlayan işletmede incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Yalav ve ekibine başarılar dileyen Keleş, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

TEKNOVA OSB’DE SANAYİ YATIRIMLARI İNCELENDİ

Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (TEKNOVA OSB) Mobalsan Mobilya işletme sahibi Cevdet Yılmaz’ın ev sahipliğinde bölgedeki işletme sahipleriyle bir araya geldi. Sanayi sektöründeki gelişmeler ve bölgenin ihtiyaçları üzerine yapılan görüşmelerin ardından, Keleş Türkaylar Alabalık Fabrikası’nı ziyaret etti. İşletme sahibi Mehmet Türkay’dan tesisle ilgili bilgi alan Keleş, balıkçılık sektörünün Elazığ ekonomisine katkısına dikkat çekti ve bölge için bu tür yatırımların önemini vurguladı.