GÜNDEM

Milletvekili Nazırlı Elazığ İçin Nöbetinde ‘Alacakaya’daydı

AK Parti Elazığ Milletvekil Mahmut Rıdvan Nazırlı, Alacakaya İlçesi’nde temaslarda bulunarak, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Alacakaya İlçesi’nde temaslarda bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı temaslarına Alacakaya Kaymakamı Hamza Selçuk'u ziyaretle başladı. Nazırlı’ya ziyaretlerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, AFAD İl Müdürü Cafer Giyik, İl Genel Meclis Üyeleri, ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Nazırlı, İlçenin hükümet konağı ve konut sıkıntısının giderilmesi için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Milletvekili Nazırlı, "Kaymakam Bey Hükümet Konağı talebi oldu Ankara'ya gittiğimiz de bu konuyla ilgili Bakanlarımıza Bakan Yardımcılarımıza talebimizi ileteceğiz. Hükümet Konağının yanı sıra bir konut eksikliği mevcut bu konuyla ilgili de Ankara'ya gittiğimiz de TOKİ Daire Başkanımıza konuyu ileteceğiz. Ne gerekiyorsa dün yaptık bugün de yapmaya devam edeceğiz. "dedi.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ardından Eti Krom Kef Maden İşletme Ocaklarını ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti.

Milletvekili Nazırlı , "Bugün kurum müdürlerimiz yanımızda onlarla birlikte sizlerin taleplerini ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayret edeceğiz. Yaptığımız nöbet programlarında görüyoruz ki bir çok sorunu çözülme kavuşturduk tabi ki hala devam eden sorunlarımız var bugün burada da çözülmeyi bekleyen devam eden sorunları çözmeye gayret etmek için buradayız her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Nazırlı ziyaretleri kapsamında Harman Tepe Köyünü de ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, Harman Tepe Muhtarı Ahmet Akkaya ve Sün Köyü Muhtarı Özkan Tan ile birlikte köy sakinleri ile bir araya geldi.