GÜNDEM

Milletvekili Keleş’in Temasları

Ak Parti Elazığ milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Cuma namazı sonrası Güneykent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Güneykent Mahallesini ziyaret etti.

Milletvekili Keleş, Yemişlik TOKİ Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Elazığ halkının her zaman yanında olduklarını belirten Keleş, vatandaşların taleplerini dinledi.

Güneykent Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Keleş, mahallede yapımı devam eden 2 Nolu ve 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezleri’nin inşaat alanlarını gezdi. Mahalle Muhtarı Necati Karataş ile birlikte projeleri yerinde inceleyen Keleş, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi adına yapılan bu yatırımların Elazığ için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Keleş, Elazığ halkının sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşabilmesi için bu tür projelerin hızla tamamlanacağını belirterek, bölgeye yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Keleş  daha sonra AFAD Elazığ İl Müdürü Dr. Cafer Giyik’i ziyaret ederek, Malatya-Kale merkezli depremin ardından yapılan çalışmaları değerlendirdi. Keleş, AFAD Başkanı Okay Memiş ile birlikte Elazığ’daki deprem sonrası gerçekleştirilen tüm faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. AFAD ekiplerinin sahadaki özverili çalışmalarına dikkat çeken Keleş, deprem sürecinde görev yapan tüm ekiplere teşekkür etti.

Depremde yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Keleş, depremzedelerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Keleş, Elazığ’daki çalışmaların her alanda sürdüğünü ve depremzedeler başta olmak üzere tüm vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, bu süreçte yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edileceğini ifade etti.