Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, beraberindeki heyetle Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette, Türkiye’de ilk olan ve tek çatı altında Elazığ OSB’de kurulan “Tasarım ve İnovasyon Merkezi”nin çalışmaları yerinde incedi ve yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Whatsapp Image 2024 08 06 At 15.56.51

Milletvekili Keleş, merkezin sanayi ve teknoloji alanında yenilikçi projelerin geliştirilmesine önemli katkılar sunduğunu belirterek, bu çalışmalara öncülük eden herkese teşekkür etti. CNC makinelerinin yer aldığı merkezde üreticilere, girişimcilere ve ilgili kurumlara hizmet verildiğini ifade eden Keleş, merkezin Elazığ’a, bölgeye ve ülkeye sağladığı katkıların altını çizdi.

Merkezin kuruluş amacının, sanayicilerin tasarım, Ar-Ge, prototip, kalıp ve inovasyon konularındaki eksikliklerini gidermek olduğunu belirten Keleş, “Bu merkez, endüstriyel üretimde ortak kullanım alanları, eğitim, mesleki belgelendirme, nitelikli eleman yetiştirme, yenilikçi girişimcilik, prototip ve kalıp tasarımı, savunma sanayii için hassas makine parçaları imalatı, ölçüm test analiz laboratuvarları, tersine mühendislik ve Ar-Ge çözümleri gibi birçok alanda hizmet sunuyor,” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 06 At 15.56.50

Vekil Keleş, Elazığ’ın sanayi kapasitesinin ve yenilikçi üretim yeteneklerinin geliştirilmesi açısından merkezin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Elazığ’ın Haftalık Asayiş Raporu Yayınlandı Elazığ’ın Haftalık Asayiş Raporu Yayınlandı

Elazığ Milletvekili Erol Keleş daha sonra, Yıldızbağları, Fevzi Çakmak, Esentepe ve İcadiye mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerde planlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında cem evlerini de ziyaret eden Keleş, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Yıldızbağları Mahalle Muhtarı Ersin Erkoç ile görüşerek mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıldızbağları Cem Evi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, “Nazik ev sahiplikleri ve hoş sohbetleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum,” dedi.

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nihat Tuncel ile yapılan görüşmede, mahalledeki projeler değerlendirildi. Keleş, Ehlibeyt Cem Evi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

Esentepe Mahalle Muhtarı Cihan Dağbaşı’nı ziyaret eden Keleş, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve muhtara misafirperverliği için teşekkür etti.

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur ile yapılan görüşmede ise, mahallenin ihtiyaçları ele alındı. Milletvekili Keleş, Elazığ’daki mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sorunlarına çözüm bulma noktasında gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Whatsapp Image 2024 08 06 At 15.56.49Whatsapp Image 2024 08 06 At 15.56.49 (2)

Editör: Batuhan Baskal