Ziyaret sırasında Milletvekili Keleş, mahallelerde devam eden projeler hakkında bilgi aldı ve vatandaşların taleplerini dinledi. Keleş, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen ve çözüm yollarını bizlere ileten önemli temsilciler. Hep birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Keleş, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti. Bölgedeki sorunlar ve beklentiler üzerine mahalle halkının taleplerini dinleyen Keleş, “Sizlerin bize ilettiği her talep, Elazığ’ın gelişimine katkı sağlayacak adımların bir parçası. Her türlü sorunu çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Elazığ’da Jandarma, Denetim ve Bilgilendirmelerini Sürdürüyor Elazığ’da Jandarma, Denetim ve Bilgilendirmelerini Sürdürüyor

Ziyaret sonunda, Milletvekili Keleş, Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter’e ve diğer muhtarlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, mahallelerin sorunlarının takipçisi olacaklarını belirtti.

Editör: Batuhan Baskal