AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar ilçesinde yapımı devam eden Elazığ Jandarma Ö zel Harekat Binasının son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, “Modern eğitim ve güvenlik standartlarına uygun olarak inşa edilen bu merkez, şehrimizin huzur ve güvenliğine büyük katkı sağlayacaktır. Kıymetli hemşehrilerim; Projemiz İl Özel İdaresi’nin kontrolünde büyük titizlikte yürütülmektedir. Operasyonel faaliyetlerin etkin bir şekilde yürütüleceği modern teknolojilerle donatılmış Jandarma Özel Harekat Binası içerisinde birçok alanı da bulundurmaktadır. Bunlar arasında; İlçemizde güvenlik hizmetlerinin daha etkin sunulmasını sağlayacak yeni bir İlçe Jandarma hizmet binası, Jandarma fiziksel ve mental olarak kendilerine geliştirebilecekleri modern bir spor salonu, giriş çıkış kontrollerinin güvenli bir şekilde yapılacağı nizamiye binası acil durumlarda ve operasyonlar da  hızlı müdahale imkanı sağlayacak Helikopter pistleri bulunacaktır” dedi.

Vlcsnap 2024 07 25 19H27M28S090

Milletvekili Keleş, JÖH Binasının standartlarından bahsederek 2025 yılında hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Milletvekili Keleş, “Estetik ve fonksiyonel bir bütünlük içinde olması için yapılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları bulunmaktadır. Değerli hemşehrilerim 24 Temmuz 2023 tarihinde yer teslimi gerçekleştirilen bu kapsamlı proje yaklaşık 9000 metrekarelik bir inşaat alanını kapsamaktadır. Bugün itibari ile fiziksel gerçekleşme oranı %40’ları aşmış durumdadır. İnşaalh 2025 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete girecektir” dedi.

Vlcsnap 2024 07 25 19H20M19S070

Başkan Karakuş: Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz Başkan Karakuş: Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz

 

Editör: Yakup Uğur