GÜNDEM

Milletvekili Keleş, İl Başkanı Yıldırım, Bayram Öncesi Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte arefe günü kabristan ziyaretinde bulunan vatandaşlara fidan dağıttı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyelerinin düzenlediği program katıldı.

Program kapsamında Milletvekili Keleş, İl Başkanı Yıldırım ve beraberindeki teşkilat üyeleri, arefe gününde hayatlarını kaybetmiş yakınlarını ziyarete giden vatandaşlara çam fidanı dağıttı.

Fidan dağıtımı yapan Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Bu özel günde doğamıza katkıda bulunmak amacıyla 2023 adet çam fidanını vatandaşlarımıza hediye ettik. Böylece, hem doğaya bir armağan sunduk hem de geleceğe dair umutlarımızı yeşerttik,” dedi.

Arefe günlerinde kabir ziyaretinin dini ve kültürel bir gelenek olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Erol Keleş, bu tür ziyaretlerin manevi değerlerine dikkat çekti.

Milletvekili Keleş, “Ahirete irtihal eden tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Halkımızın manevi duygularını paylaştığımız ve birlik içinde olduğumuz bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Keleş daha sonra kurban bayramı öncesinde Kapalı Çarşıda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çarşıda vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, vatandaşlara hayırlı alışverişler diledi.

 

Milletvekili Keleş, ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının ve tedavi gören hastaların bayramını kutladı.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Prof. Dr. Keleş, “Bu anlamlı günde, sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarını takdir ederken, hastalarımıza da moral vermeyi amaçladık. Birlik ve beraberlik içinde nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmemiz dileğiyle” dedi.